ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ

imagesΗ εταιρεία έχει την έδρα της κοντά στο Beaverton του Oregon και στη μητροπολιτική περιοχή του Πόρτλαντ και συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο σε αθλητικά υποδήματα και ενδύματα και έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αθλητικού εξοπλισμού, με έσοδα άνω των US $ 24,1 δισεκ κατά το οικονομικό έτος 2012. Το 2012 η εταιρεία απασχολούσε πάνω από 44.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το 2014 το σήμα της ΝΙΚΕ μόνο, εκτιμήθηκε σε $ 19 δισεκατομμύρια, καθιστώντας το, το πιο πολύτιμο εμπορικό σήμα μεταξύ των αθλητικών επιχειρήσεων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1964, με την ονομασία Blue Ribbon Sports, από τον Bill Bowerman και τον Phil Knight, ενώ επίσημα μετονομάστηκε σε Nike, Inc. στις 30 Μαΐου, 1971. Η εταιρεία πήρε το όνομά της από την Nike, την Ελληνική θεά της Νίκης.

www.nike.com


2018-05-25 12.22.19

Η ErgoNutrition™ GmbH, είναι μια Ελβετική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής με έδρα την Λουκέρνη.

Με βαθιά γνώση και εμπειρία στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, η εταιρεία έχει μια ισχυρή τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και παραγωγή υψηλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής που στοχεύουν στη βελτίωση και συμπλήρωση των διαιτητικών αναγκών όσων ασκούνται επαγγελματικά είτε ερασιτχνικά με κάποιο άθλημα ή για όλους εκείνους που φροντίζουν συνειδητά την υγεία τους δια μέσω μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

Τα προϊόντα της ErgoNutrition™ παράγονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ και είναι σύμφωνα με τις αυστηρότατες ποιοτικές προδιαγραφές της EFSA (Ε.Ε) και του FDA (ΗΠΑ), σε Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις κατά HACCP, ISO και GMP, ενώ οι πρώτες ύλες για την παραγωγή προμηθεύονται από τους πιο φημισμένους, για την ποιότητά τους, παραγωγούς Οίκους παγκοσμίως, καθιστώντας τα προϊόντα της ποιοτικά φαρμακευτικού επιπέδου.

Στην Ελλάδα η εταιρεία έχει ιδρύσει την ErgoNutrition™ Hellas η οποία κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της αφού προηγουμένως τα γνωστοποιήσει στον ΕΟΦ.

Όλα τα προϊόντα είναι 100% απαλλαγμένα από οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της WADA και τον εκάστοτε επικαιροποιημένο κώδικα anti doping, καθιστώντας τα την πιο ασφαλή επιλογή με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.

www.ErgoNutrition.gr