ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στη ψυχή της ψυχής μου…τη κόρη μου που χωρίς να το ξέρει ακόμα, με γεμίζει δύναμη και ζωή κάθε λεπτό που περνάει… στο Θεό που ακούει τις προσευχές μου τα βράδια… γιατι τα δάκρυα όταν κυλάνε πρέπει να είναι μόνο δάκρυα χαράς και υπερηφάνιας… στον άνδρα μου που με την αγάπη του με στηρίζει στα […]

Ασύλληπτο 1-2 από Στεφανίδη, Κυριακοπούλου στο επί κοντώ!

Ασύλληπτο 1-2 από Στεφανίδη, Κυριακοπούλου στο επί κοντώ!

“Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέκτησαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου. Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ελληνικού στίβου. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέφεραν κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά από Έλληνες αθλητές στην ιστορία […]

Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε!!

Η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε!!

Η καλοκαιρινή αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε καλά. Πρώτος αγώνας το Diamond League της Doha, όπου κατέλαβσ την 4η θέση με 4.64μ. Ίδια επίδοση με την 2η και 3η αθλήτρια. Ακολούθησε ο αγώνας “ΧΑΝΙΑ 2018” όπου βελτίωσα την φετινή μου επίδοση με 4.72μ (καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη.. μέχρι καταρρίψεως ☺).

Προετοιμασία στη Formia με τον Vitaly Petrov

Προετοιμασία στη Formia με τον Vitaly Petrov

Απόλαυσα πάρα πολύ τη προετοιμασία μου στο Formia, έχοντας και την ευκαιρία να ακούσω τις συμβουλές του Vitaly Petrov, έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές όλων των εποχών στο άλμα επι κοντώ!

Χαρούμενη με την Air-Relax!!!

Χαρούμενη με την Air-Relax!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη με την νέα μου συνεργασία με την Air-Relax!!! Η τεχνολογία αποκατάστασης που εφαρμόζει με τις ειδικές συσκευές της, όπως πχ οι μπότες με συμπιεσμένο αέρα, με βοηθούν να χαλαρώσουν οι μυς μου μετά από έντονες προπονήσεις. Η ταχύτερη αποκατάσταση για τους αθλητές, είναι μια αναγκαιότητα και η Air-Relax την προσφέρει αποτελεσματικά!!!